Reine Wisell är död

Vi nås av den tragiska nyheten att Reine Wisell är död. Reine var tillsammans med Ronnie Peterson våra stora förare som hamnade i Formel 1. Vi vet alla det mesta om dessa båda giganter inom Svensk motorsport och de båda har burit vårt stora intresse för sporten på sina axlar. Nu är båda borta och det känns tomt och kallt. Jag och alla ni andra stora entusiaster vaknar upp till en dag med mycket sorg, inte minst vad beträffar historien som nu fått ett nytt trist besked. Vi kommer alla att minnas denne elegante förare som alltid hade ett leende till hands för oss. Våra tankar går till Reines bror Jan och till hans familj. Vila i frid Reine och vet att vi aldrig kommer att glömma dig.

Janne Tromark

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest