Reine Wisell fyller 80 år

Bilsportarvet vill denna dag hylla en av våra stora förare som fyller 80 år. Reine Wisell, en av våra stora i motorsportens värld har blivit vuxen och klivit in i skaran av gamla F1-förare som fortfarande är med oss. Reine tävlade under en period när många av hans förar kollegor försvann som bäste vännen Ronnie Peterson. Jag tror att ni alla kan hålla med mig om att vi är glada att ha Reine med oss som titt som tätt hälsar på oss från Thailand som numera är hans hemland. Stort grattis Reine och ha en fin dag och kväll i glada vänners lag önskar jag och Bilsportarvets styrelse. Jag är säker på att alla motorsportfans i Sverige håller med!

Janne Tromark

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest