Murray Walker

Murray Walker har avlidit i en ålder av 97 år. Murray var alla motorsportkommentatorers förebild och kommer att vara saknad av alla som gillar motorsport. Han startade sin karriär under andra världskriget och 1948 när Goodwood invigdes som den första permanenta racerbanan byggd efter kriget, som slutade 1945, och han berättade för mig och några stycken journalister vid invigningen av den nyrenoverade Goodwood, som han självklart besökte vid den pampiga invigning som sedan dess hare blivit ett måste för många av oss som gillar historisk motorsport. Han speciella röst och det tempo han hade har ingen hittills lyckats kopiera. En legend har gått ur tiden men vi kommer att minnas honom länge, länge!

Janne Tromark

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest