Thorbjörn Carlsson

Dags att presentera en Halmstad-förare som även han knep två SM-titlar i Formel 3. Thorbjörn Carlsson heter han och jag vet inte så mycket mer om Torbjörn att han är verkligt duktig förare. 1980 och 82 var höjdpunkterna i han F3 karriär. Jag vet också att han är en mycket sympatisk man med stor kunskap om sporten. Vi sågs i Kristianstad för några år sedan och pratade då en hel del om vännen Ulf Svensson. En av de svenska förare som körts flest lopp i F3. Jag hoppas vi får fler tillfällen att prata gamla minnen, det ser jag fram emot. Vad så beträffar Thorbjörn så saknar Bilsportarvet bilder av både honom och fler åkbilder. Vi tackar på förhand för ditt bidrag och behöver du hjälp med scanning så hjälper vi gärna till.

Text Janne Tromark

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest