Jakriborg Prix, en succé!

Jakriborg Prix! Succé som vanligt höll jag på att säga, men visst är det så. Underbara gamla fina racerbilar från Anno Dazumal med vidhängande lika trevliga ägare som bjuder på fest för våra ögon. Allt under herrar Billqvist och Nergaards vakande ögon och där biloraklet Per Hågeman står för flaggandet. Det är bara musik från tiden som möjligen ytterligare kunde förstärka detta utmärkta evenemang. Det verkar som jag gillar den här typen av bilar. och visst gör jag det! Bilsportarvet var på plats och hade donerat ett vandringspris där Roy Palm tog första inteckningen. Det gällde att köra snabbast varv och att glädjen över pokalen var stor var inte att ta miste på. Bilden av herr Billqvist, Roy Palm, som förresten kör en vackert röd Bugatti, samt undertecknad togs av Bo Hesselmark.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest