Lennart Jelbe är död

Lennart var TV-producenten, en de av de allra största, som tillsammans med ”Mora-Bengt” Gustavsson tog Svensk motorsport in i TV-rummet. Bengt var mannen som skaffade fram pengarna för att producera SM i banracing och Lennart var den som gjorde program av vår sport. Jag hade det stora nöjet att arbeta som kommentator för de här programmen och det var en erfarenhet som lärde mig allt jag vet om TV-produktion. Lennart var den bäste sporten kunde ha önskat sig och hans kunskap var stor, även om motorsport. Vi har mycket att tacka Lennart och Bengt för att vår sport har blivit så stor och jag känner stor sorg över Lennarts bortgång.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest