Hur många av er minns det här startfältet

Hur många av er minns det här startfältet? Året är 1981 och den blivande SM-mästaren i Formel 3 Bengt Trägårdh är längst fram i fältet med sin vita March. Vid sidan om honom är Thorbjörn Carlsson med startnummer 1 och bakom honom ser vi Tomas Kaiser och Leo Andersson. Den här bilden kommer att vara med i den bok om Gälleråsbanan som Bengt-Åce Gustavsson håller på att skriva. Om någon av er kan identifiera ytterligare av bilarna i fältet blir Bengt-Åce glad. Jag vet att Nettan Lindgren är med och även hennes man Åke Jansson. Har ni dessutom bilder från Karlskoga som handlar om racingen där så hör av er till mig eller Bengt-Åce. Vi kommer att berätta för er när boken är klar och hur man skaffar sig ett exemplar.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest