Snart vår och racing igen

De senaste dagarnas vackra väder påminner mig om sommaren som nu är i antågande och med den racingen som vi alla väntat på under de trista vintermånaderna. En liten bildkavalkad kan kanske hjälpa upp humöret och vad är bättre än historisk racing. Den första bilden visar KG Almström och Jan Hansson i Volvo vid Oldtimer GP på Nürburgring 1993. Den andra bilden är journalisten och bilentusiasten Robert Petterson på Anderstorp 99 i sin fina Alfa Romeo GTA. Martin Rasmussen i kamp med Fredrik Andersson i en Ford Capri på Anderstorp 1997. Så ser vi Svenerik Myhr i sin Renault R8 Gordini på Anderstorp 96 och så avslutar vi med en bild av Thomas Henrysson i sin gröna Lotus Elan på Anderstorp 96. De flesta av bilderna har Bilsportarvets Michael Hoffstedt tagit. Med önskan om en fin sommar och många fina tävlingar.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest