Rolf "Myggan" Nilsson

Rolf ”Myggan” Nilsson. En av våra stora förare i Rallycross med både en andraplats och en fjärdeplats i EM som bästa resultat. Belgisk Mästare och tvåa i Back SM. Listan kunde göras lång men alla ni fans av den här snabba och trevlig killen vet vad han presterat under åren. Där de senaste åren mest handlat om Historisk racing och mest med en Lotus Elan. Själv minns jag från Gälleråsbanan där jag var speaker. När starten går så ser jag från speakertornet när en bil går rakt upp i luften för att så med ett brak falla rakt ner på banan. Puh, det gick bra men det var dramatiskt värre. Njut av våra bilder som tagits av Anders Nordström, Lars Lundqvist och Göran Björklund.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest