Vrams GP

Efter att ha publicerat några av mina bilder från Evenemang som jag besökt och som jag hoppas ni besöker i en framtid. Samtidigt förstår jag av mångas besök på vår sida att humöret steg några grader i det annars så trista vädret. Så jag fortsätter att påminna om att bättre tider kommer med några av mina bilder. Denna gång från Hembygdsföreningen i Norra Vram där Sten Sundström och hans vänner då och då påminner om fornstora dagar då KAK arrangerade Sveriges första Sommar Grand Prix 1933. Vid ett sådant tillfälle besökte dessa dyrgripar Vram till mångas förtjusning dit även jag tillhörde. Njut och blunda och tänk på att sommaren just nu planerar sin återkomst. Först ska vi dock klara av Julen.

text Janne Tromark tillika bilder.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest