Hans Wängstre

Jag nås i detta nu av att Hasse Wängstre lämnat oss. Få personer har betytt så mycket för Svensk Bilsport som Hasse och många har att tacka honom för sina framgångar. Hasse kom att betyda mycket för team Itchi Ban där Han tillsammans med Christer Johansson och Charlie Gustavsson drev Sveriges största satsning för unga förare på väg i karriären. Jag pratade med Hasse för några dagar sedan och då lovade han att uppfylla sitt löfte att bli 90 år. Nu blev det inte så vilket jag och många med mig beklagar. Det skulle gå att skriva en bok om denne man och hans kunskaper och tro på det goda här i livet. Hasse, jag kommer att sakna dig men aldrig glömma dig.

Min hustru Maggan och jag tänker på din Maggan och din son och beklagar er stora sorg. Vila i frid vännen.

Janne Tromark och Bilsportarvet.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest