Hans Wängstre 80 år

En av svensk motorsports stora profiler fyller idag 80 år. Hasse Wängstre som funnits med oss under alla år man kan minnas. Med sin stora kunskap om sporten, både som förare och tekniker, har han hjälpt många unga talanger att välja rätt spår i karriären. Som ordförande i Racingutskottet har hans kunskap varit vägledande och själv minns jag åren med Hasse i Team Itchi Ban där han och Christer Johansson och Calle Gustavsson hjälpte unga talanger till stora framgångar. En av de unga förare som skapade sig en karriär är Niclas Jönsson, idag mer känd som Nic Jonsson, där han i USA arbetar som proffs bakom ratten. Bilsportarvet önskar Hasse ett stort grattis och hoppas han får en fin dag.
Janne Tromark
Foto: Michael Hoffstedt

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest