Autoseums Oldtimer

En liten påminnelse om Autoseums Oldtimer som jag berättat om tidigare och som går av stapeln den 12 augusti i Simrishamn. Jag själv ser fram emot dagen då man åter får träffa alla de entusiaster som kommer att bjuda oss på en parad av vackra bilar som ska få oss att minnas det glada 20-30 talet. Hittade en bild som jag hoppas ska ge lite av den stämning som infann sig när en häftig bil gjorde entrê. Då kunde det se ut som min bild och lägg märke till den stämning som omedelbart fanns på plats. Det är lite Helan och Halvan över bilden men inte blir den sämre för det. Så känn er välkomna till Simrishamn och Autoseum nu den 12 och upplev lite av samma eufori.

Text Janne Tromark.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest