Dags för Nisse Nilsson Memorial

Så mina vänner, alla med behov av att se riktiga gammelbilar tävla mot varandra ska inte missa AUTOSEUM OLDTIMER med NIsse Nilsson Memorial nu den 12 augusti i Simrishamn. Jag vågar påstå att det här är lika roligt som premiären i fjol var då det här gänget flyttade från Jakriborg till Autoseum. Så känn er varm välkomna.

Tävlingsformen är Regularity som körs i fyra varv där tidtagningen börjar efter första halva varvet. Minst tidsdifferans mellan långsammaste och snabbaste varv är det som gäller. Tävlingarna börjar klockan 11.00 till 16.00 och Prisutdelning är klockan 17.00. Arrangör är KAK och Autoseums fantastiska personal.

Text och bilder Janne Tromark samt ur Autoseums arkiv.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest