Trevlig dag i Ljungbyhed

Det blev en trevlig dag i Ljungbyhed igår för då, äntligen träffades vi i vår lilla lunchklubb där vi löser världsproblem och mycket annat.

Tyvärr var inte Lasse Widenborg med då han hade en bokad tid för service på sin bil som han var tvungen att sköta. Ett litet problem dock inte i världsklass. Vi har haft problem med sammankomsterna på grund av sjukdom och annat men att äntligen kunna ses kändes bra och till nästa lunch så hoppas vi Lasse kan vara med. Nåväl, efter en god lunch på Dagnys, Fiskgratäng med räkor och dill följt av kaffe och kakor så bestämde vi att besöka Micke Bern inne på F5, vilket också förhöjde dagen för oss gubbar där Micke visade oss runt i den fina hangar-byggnaden han förfogar över och där racerbilarna fanns i massor. Vi avslutade vårt besök med en tur runt banan som idag är en fin slinga som verkligen kan bjuda på en riktig spännande resa i. nästan alla typer av bilar och där en Radical måste vara en riktig rysare att ta runt banan. Tack Micke för ett trevligt besök med hopp om att återkomma. Så avslutade vi dagen med fika och glass på världens bästa konditori? Ja, det ligger faktiskt i Ljungbyhed, tro det om ni vill!

Text Janne Tromark som även tog bilderna.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest