Nisse Nilsson

Bilsportarvet nås idag av den sorgliga nyheten att Nisse Nilsson har gått ur tiden. Alla som gillar bilar vet vem Nisse var och vad han lämnar efter sig. Utöver hans deltagande med sina bilar har han byggt upp ett eget litet museum i Malmö där de käraste ägodelarna finns bevarade. Nisse är också mannen bakom den största satsning på ett Bilmuseum i Sverige någonsin. Autoseum i Simrishamn får idag gälla som ett av Europas största Museum. Jag är glad att Nisse fick uppleva den trevliga och unika tävlingen runt sitt Museum när hela gänget från Jakriborg Prix hälsade på i ett lika trevligt race runt Autoseum. Hela evenemanget blev en succê med mycket publik och många unika och roliga bilar. Nisse var med vid prisutdelningen och strålade av glädje över det fint genomförda evenemanget. Det blir en fortsättning där man förbättrat vissa saker i arrangemanget, men tyvärr utan Nisse. Jag tror att det kommer att bli lite känslosamt och hans fantastiska personal kommer säkert att låta oss alla ta del av någon form av minnesstund.

Text och bild Janne Tromark.
Bilsportarvet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest