Vad är det här för bil?

Det är torsdag idag och många ute i vårt avlånga land har säkert siktat in sig på Ärtsoppa med tillbehör och kanske en liten punch. Det har inte jag, för jag tillhör dom som inte gillar ärtsoppa men om jag drabbas så brukar jag ta lite fler pannkakor med sylt och grädde. Sån är jag! Men, jag gillar ju bilar och det vet jag att många av er följare också gör så jag tänkte så här. Jag visar en bild på en häftig bil och så låter jag er berätta vad ni tycker om just denna bil och om ni har några minnen som triggas igång när ni ser den. Jag börjar med en bild jag tog på Nürburgring för ett antal år sedan och sen återkommer jag med en ny bild lite senare.

Text och foto Janne Tromark

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest