Tommy Slim Borgudd

Jag nås av det tragiska budskapet att Tommy Slim Borgudd avlidit efter en kortare tid sjukdom. För oss i motorsporten presenterade sig Tommy 1979 då han vann det Svenska Formel 3 Mästerskapet. För många av oss var han redan känd som en av våra bästa trummisar i Made in Sweden samt att han spelat med bland annat ABBA som också blev hans sponsor när han tog steget fullt ut för att tävla i Formel 1. Det är oerhört trist att konstatera att en av våra idoler lämnat oss och ytterligare glesat leden. Tommy blev 77 år och kommer att bli ihågkommen av många fans. Vila i frid bäste Tommy.

Text Janne Tromark
Bilder ur Bilsportarvets arkiv.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest