Hans Wängstre på besök hos Bilsportarvet

Bilsportarvet har haft fint besök idag av ingen mindre än Hasse Wängstr med hustru Maggan. Jätteroligt att få visa våra lokaler och arkiv för denne gigant inom Svensk motorsport. Hasse behöver inte någon närmare presentation för jag att alla ni som följer oss vet vem han är. Jag blev helt överaskad över Hasses besök och hade således ingen kamera med mig, men för att visa en liten del av Hasses liv i motorsporten så visar jag den här bilden av en av hans tidigare bilar. Ferrari 206 Dino som en gång ägts av Gustav Dieden, den som han for ner i bäcken med på Knutstorp. Hasse for till Targa Florio och tävlade med den. Då med Volvo-motor! Jätteroligt att se Hasse igen efter hans besvärliga sjukdom.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest