Falkenberg, jag tror året är 1980

En fantastisk bild från Falkenberg, jag tror året är 1980. då herrar Ulf Boman och Svenerik Eriksson arrangerade den här tävlingen för historiska racersportvagnar. I det främre ledet från vänster ser vi David Piper i sin gröna Ferrari P4:a. Så är det en McLaren som jag inte riktigt vet vem som kör och så Nick Mason i en Ferrari 512. I andra ledet kan man skymta Lasse Widenborg i sin Lola T212. Det är inte utan att man undrar om vi kommer att få se det här igen på svensk botten. Kanske kan vi hoppas genom att hålla tummarna för det finns ju en hel del fina vagnar kvar i landet och det går ju att bjuda in, eller hur?

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest