Steven Andskär i Formel 3000

Jag fick en förfrågan från en följare om den här bilden. Han ville veta om jag kunde hjälpa honom med vem det var som satt i bilen och vad det var för bil? I hastigheten trodde jag det var Thomas Danielsson, men frågeställaren säger då att han hört att det kunde vara Steven Andskär? Familjen Andskär och min familj har känt varandra sedan början av fyrtiotalet och Stevens farsa och jag är jämnåriga och även Steven har jag haft mycket kontakt med under hans karriär, inte minst i Formel 3 och den Svenska serien. Jag kontaktade Steven och skickade sedan bilden till honom och svaret kom i stort sett direkt. Jodå, det är jag och bilden är troligen från en Formel 3000 tävling i Pau i Frankrike. Det är kul när det äntligen blir rätt och jag visar er bilden av en av mina favoriter bakom ratten, Steven Andskär.

Text Janne Tromark

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest