Italienska Bil träffen på Krapperups Slott

Äntligen, tror jag många tyckte idag som besökte Krapperups Slott och den Italienska Bil träffen. Efter år av frånvaro av evenemang på grund av Coronan kan vi nu träffas och sparka däck och ha synpunkter på bilars lack och frånvaro av ditten och datten. Jag och Kristian Hesselmark var på plats för att njuta av det ädlaste ädla, det vill säga Italienska bilar, för det var många på plats. Ferrari, Alfa Romeo, De Tomaso Pantera. Maserati,. Lancia och många fler. Många bekanta nöjda ansikten och så klart även en underbar Golden tik som undertecknad föll för som en julgran på vintern.

Det kändes lite som alla var på plats och för mig så kändes det bra för Roland Falkenbäck och Per Hågeman fanns där med sina bilar. Kommersen med försäljning av modellbilar, som vanligt Leif Endresen med bror, samt Kaffevagn, Italiensk förstås som klubbar, motorcyklar och annat godis för oss med smak av det goda livet. Arrangör var som vanligt Birgit och Bertil Canestam, vilket som vanligt garanterar ett bra genomfört evenemang. Tack Birgit och Bertil och vi kommer säkert att träffa er fler gånger i denna kommande och förlösande sommar där vi åter kan njuta av allt det som vi saknat under två år!

Text och bilder Janne Tromark

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest