Midnattsolsrallyt 1958

Dagens post visade sig vara av det bättre slaget. det vill säga ingen räkning, utan ett charmigt brev från en för mig okänd dam som skickade 14 stycken bilder från Midnattsolsrallyt 1958. Hon hade fått bilderna för länge sedan av fotografens son som skulle flytta till Amerika. Bilderna ska vara tagna i trakten av Arvika. Fotografen som tog bilderna hette Jon Kvale och om sonen kom i väg till det stora landet i väster vet hon inte. Stort tack Ann-Marie Johansson för din fina gest att skänka bilderna till Bilsportarvet. Jag har nu scannat bilderna som självklart hamnar i vårt arkiv. Jag vill dock visa ett par av dem för er som följer Bilsportarvet, så håll till godo.

/ Janne Tromark
Foto: Jon Kvale

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest