Flitens lampa lyste hos Bilsportarvet

Idag jobbade Gunnar Dyberg och Jan Tromark med att scanna bilder som Tommy Brorsson välvilligt har lånat ut till Bilsportarvet. Det blev ca 300 fantastiska bilder från Tommys år på racebanorna. Otroligt värdefullt att få dessa digitaliserade och sparade i Bilsportarvets arkiv. Framförallt Gunnar fick slita hårt med att plocka in och ur bilder ur plastfickorna. Jan finlirade framför datorn och matade scannern. Tack för lånet Tommy!

Har du bilder från dina egna eller någon anhörigs bilsporttävlande, då kan du donera eller låna ut dem till Bilsportarvet, som arbetar med bevara den svenska bilsporthistorien. Kontakta oss först https://bilsportarvet.se/kontakt/

Foto: Mikael Persson

Mikael Persson

Mikael Persson var från början rescue-funktionär i Hyllinge MS på Ring Knutstorp. Senare pressansvarig i långloppserien ERCup. Han har stått bakom flera kända motorsport-webbsajter samt fotograferat och skrivit en del motorsportnyheter.

Pin It on Pinterest