Hur drömmar kan bli sanna

1989 fick Sverige sin första seger på Le Mans 24-timmars race genom Stanley Dickens. Peter Sauber var mannen som trodde på Stanley och bad honom i team med Jochen Mass och Manuel Reuter ta teamets bil, en Sauber Mercedes till seger. Det blev en seger för trion och en dröm gick i uppfyllelse för Stanley. Nu berättar han i sin nyutkomna bok om hur drömmar kan bli sanna. Jag fick från gode vännen Sven Berggren en liten annons om hur man skaffar sig denna måste julklapp för alla bilentusiaster. För att påminna er om hur Stanley ser ut och även den vackra Sauber Mercedesen ser ut, så bifogar jag några bilder.

Text Janne Tromark Bilder ur vårt arkiv.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest