Leif ”Mr. Seabeach” Sjöstrand

En av förarna i Camaro Cup som kanske var en av de roligaste, färgstarka och omtyckt av alla var Leif Sjöstrand, eller Mr. Seabeach som han kallades. Leif ryktes bort alldeles för tidigt och saknaden efter honom är stor vågar jag påstå. Bilsportarvet, och jag personligen, vill få er att minnas denne glädjespridare från Camaro klasserna som hette allt från Puss & Kram med mera. Bengan Gustavsson har för Sportförlaget fått i uppgift att skriva en bok om alla åren med de färgstarka förare som bjöd sin publik på spännande racing. Tyvärr har Bilsportarvet inte så många bilder i vårt arkiv av Leif och han racing, men de vi har bjuder vi er på för att minnas honom.

Text Janne Tromark
Bilder ur Bilsportarvets arkiv.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest