Ulf Doc Lindberg har lämnat oss

Säsongen 2020 håller nu på att förberedas och i garagen jobbas det för fullt inför vad som komma skall. Tyvärr kommer vi alla att sakna denne trevlige kompis i depåerna. Ulf Doc Linberg lämnade oss för några veckor sedan och saknaden kommer att bli stor. Vi minns Doc för hans framfart i hundkojan tillsammans med sin bäste kompis Lasse Fritz. Ulf skaffade också en Formel Junior, en Elva som syns på bilden, och som han kraschade rejält vid Köpenhamns GP. Ulf äger också den GRD Formel 2 som Reine Wisell en gång körde och som visades upp på Mantorp i somras där även Reine var på plats. Leden blir allt glesare för oss som gillar historisk racing och självklart försvinner även många av våra idoler. Ulf Lindberg var en idol för många av oss. Vila i frid Ulf!

/ Janne Tromark. Bilder Bengt Åce Gustavsson.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest