Ring Knutstorp fick Svalövs Kommuns Miljöpris

Just nu gläds jag åt att de lokala nyheterna på SVT berättat att Ring Knutstorp fått Svalövs Kommuns Miljöpris. Fantastiskt roligt och för många helt överraskande att en Motorsportanläggning skulle få ett miljöpris? Nej, det är nog för oss som känner Magnus Örström och hans föregångare Lasse Svensson, inte så överraskande. Dessa båda har medvetet jobbat på att Ring Knutstorp skulle bli en så modern anläggning som alla moderna miljökrav kräver. Bilsportarvet ber att få gratulera med en bild från denna fina bana samt en bukett rosor.

Text Janne Tromark
Bild från Autoropas Racing Day. Bilden av rosorna, som är från egen trädgård, heter Aloha

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest