Niclas Jönsson

Våra gamla F3 mästare är populära! I varje fall om man ska tro antalet följare på FB, så här kommer en till. En av mina stora favoriter. Kanske för att jag hade glädjen att följa honom som pressansvarig i Team Itchi Ban. Niclas Jönsson, eller Nic Johnson som han kallas numera i sitt nya land USA. Niclas vann SM åren 1990 -91 och på bilden ser vi honom med kranskulla på Knutstorp och kanske hans svåraste konkurent, Linus Lundberg. Linus tävlade för Picko Troberg Racing. Nic tävlar för det amerikanska teamet Kroon i sportvagnsserier bland annat Le Mans. Man kan med fog säga att den här trevlige pojken från Bankeryd idag är en vuxen man och racerförare på heltid.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest