Ring Knutstorp Revival

Jag sitter och bläddrar ibland mina bilder för att få något att visa och berätta om. Hittar då dessa bilder från ett av de trevligaste evenemangen under senare år. Jag pratar då om Ring Knutstorp Revival, som var ett försök att slå ett slag för den historiska racingen och för att locka folk att titta på gamla och välkända bilar. Även förare förstås och dom var det gott om. Självaste chefen på Knutstorp, Magnus Öhrström, som faktiskt fyller år idag, tycker jag vi grattar för detta mycket bra evenemang. Jag ska inte gå in på vare sig resultat eller berätta om alla bilar för jag vet att många av er var där. Var ni inte där, så skyll er själva! Njut av bilderna och tänk på att snart är sommaren här och förhoppningsvis pandemi borta så att vi åter kan träffas runt det vi älskar mest av allt? Racerbilar, racerbilar och åter racerbilar! Denna tillbakablick var 2014? Tänk vad tiden går och vi blir bara yngre och yngre, eller hur?

Text och foto Janne Tromark

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest