Dags för en bild som behöver lite hjälp

Dags för en bild som behöver lite hjälp. Så här långt har Ingvar Malm och Svenharry Åkesson kommit i sina funderingar vilka som är på bilden och var den är tagen. I bildens mitt är det Sven ”Bergvägg” Andersson i sin Swebe och man tror att det är Freddy Kottulinsky som står vid sidan av Bergvägg, vilket skulle kunna innebära att Kottens Lotus 35 är den som står snett bakom. Startnummer 9 skall då vara Lasse Bjuhr och bilen med nr. 17 är Kurt Sune Johansson från Varberg med sin Brabham BT 18. Vi tror att det är SM-finalen på Gelleråsen den 15/10 1966. Nu är det fritt fram för dig som har andra ideér om vilka som finns med på bilden. Det är en kul historisk bild som får många av oss att minnas.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest