Trevligt besök idag av Peter Kurten från Göteborgs Bilsportförbund

Trevligt besök idag av Peter Kurten från Göteborgs Bilsportförbund. Vi pratade om vår verksamhet och visade våra lokaler och arkiv samt vårt lilla bibliotek med böcker om motorsport och mycket annat. Jag tror att Peter var imponerad av vad han såg och inte minst vår docka som föreställer Sylvia Österberg. På dockan hänger Sylvias vita handväska som hon alltid hade med sig när hon tävlade. I väskan, förutom läppstift, hade Sylvia alltid en skruvmejsel, skiftnyckel och tejp. Bra ha grejor när man kör rally. Michael Hoffstedt som var med och visade vår verksamhet tog bilden av Peter och mig när vi kramade om Sylvia. Vi besökte också Micke Bern, som driver racingverksamhet inne på gamla F5. Micke har fått till en fantastiskt fin verksamhet i de hangarer han disponerar där också många fina racerbilar är inhysta.

Text Janne Tromark Foto Michael Hoffstedt

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest