1973 – Håkan Dahlqvist’s år i Svensk Formel 3

År 1973 delar de båda åren Conny Andersson dominerade tronen i Svensk Formel 3. Det året blir Håkan Dahlqvist SM-Mästare i sin Merlyn 22 Ford. Dessvärre har Bilsportarvet bara en bild i arkivet på Håkan och jag vädjar till dig som har bilder på Håkan och hans tävlande under detta år att låta oss få ta del av det materialet. Vi hjälper gärna till med scanning om du inte klarar det själv. Vi vet att Håkan var tvåa på Falkenberg efter segrande Conny Andersson. På Kinnekulle Ring var det omvänd ordning med Håkan först och Conny på en andra plats. Allt du kan hjälpa oss med i historien om Håkan Dahlqvist är vi mycket tacksamma för.

Janne Tromark

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest