Glad Midsommar

Bilsportarvet vill gärna önska våra följare en riktigt Glad Midsommar och hoppas alla får en härlig helg trots kvarstående förhållningsorder och frånvaron av biltävlingar och bilutställningar. Det senare är jag ofta inblandad i så låt mig trösta er med två bilder som påminner oss om vad som komma skall. Så håll ut och var rädda om er. Bild 1 är den vackra Ferrari GTO som Uffe Norinder en gång ägde och tävlade med, bland annat Targa Florio tillsammans med Picko. Bild 2 är den Alfa Romeo som en gång ägdes och tävlades med av PeWe Widengren. Här på en utställning i Vram där vi mindes Sverige Sommar Grand Prix. Som för övrigt vanns av den Italienske Greven Brivio på en liknande bil. Bild 3 är en bild från hustrun och mig till er alla med en önskan om en fin midsommarhelg.

Text: Janne Tromark samt bild på Alfan och blommorna.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest