Bilsportarvet besökte Tony Andersson

Bilsportarvet var idag med gode vännen Eddy Serrander och besökte Tony Andersson i Mala. En av våra stora Porsche entusiaster som både äger och renoverar Porsche för ägare av detta eminenta märke. Eddy har en fin Carrera Cab som behöver lite fix inför sommaren vilket Tony är rätt man att fixa. Tony själv kör en vackert gul Carrera RS från 94 och i verkstaden står en fint renoverad 356:a som snart lämnar till sin nya ägare. Kan inte nog säga att jag imponeras av dessa duktiga hantverkare som förvandlar skrot ( ja ibland näst intill) till en perfekt bil för många års deltagande i allt från banracing till bilträffar. Alltid lika trevligt att besöka dig Tony och ha en fin sommar.

Text och foto Janne tromark

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest