Tankesmedjan Bilsportarvet har haft sitt första möte

Riktigt trevligt med de vassaste hjärnorna vad beträffar bilsporthistoria. Per Hågeman, Lasse Widenborg och Ian Nilsson. Vårt mål, eller kanske mitt, är att tillsammans försöka hitta alla guldkorn vad beträffar just svensk motorsport. Vi börjar alla nå respektfull ålder och kanske kan vi lösa en del gåtor i vår spännande historia. Detta är ett försök att också hitta personer som kan hoppa in i framtiden för att hålla historien levande förr kommande generationer. Personligen tror jag mycket på detta då leden av personer med stor kunnande tenderar att bli allt glesare. Hur som helst så känns det som om detta kan vara ett bra sätt. Efter en god landgång från lokala Hemköp önskade vi varandra, och alla våra följare, en god och glad midsommar!

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest