Gubbträff hos Bilsportarvet

En trevlig dag med gamla vänner i Ljungbyhed som började med en utmärkt lunch på Dagnys, för att så fortsätta Bilsportarvets arkiv. Det blev en lång dag för ”gubbarna” med ett långt och positivt snack om racing där kanske den historiska delen blev dominant, vilket inte är så konstigt då vi alla har våra rötter i RHK. Vi kan varmt rekommendera för er som kommit upp i åren att samla några gamla vänner och äta lunch och få en dag varannan vecka, eller vad ni nu bestämmer. Jag hoppas även mina kompisar tycker som jag, för jag avser att vi i alla fall ska fortsätta, och då ska även vår dator fungera så vi kan titta lite på bilder.

Text och foto Janne Tromark

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest