Då är det äntligen klart

Vi har skrivit kontrakt med Historisk Bildbyrå i Ljungbyhed, faktiskt granne med Bilsportarvet. Samarbetet kommer att fungera så att våra bilder kommer att finnas på deras hemsida, historiskbildbyra.se där man kan köpa bilder, eller beställa produkter med en speciell bild som man kanske vill ha på sin kaffekopp, t-shirt, eller som tavla eller kanske en kalender för sin klubb. Möjligheterna är många och Charlotta Jönsson är den man pratar med för hon kan berätta om allt dom kan hjälpa till med. Det här är europas största bildbyrå med ca. 8 miljoner bilder i arkivet. Dom här båda bilderna fanns i deras arkiv och visar direktören Knut Lauridsen med sin Ford Special vid Lommabukten den 13 januari 1924. Bilderna är tagna av Malmöfotografen Otto Ohm och visst är det tur att finns gamla fotografier som kan berätta för oss hur det var en gång för snart 100 år sedan.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest