Paul Ainsar och Per Norberg

Parhästar i många år med intresse för historisk racing och riktiga orginalbilar. Så är det vi lärt känna de båda inte minst från den verksamhet de bedrivit i många år under namnet Greysteel. Nu har de båda delat på sig så Per har hand om verkstaden medan Paul köper, renoverar och säljer maffiga bilar. Just nu finns f.d Matti Alamäkis Porsche under Pauls beskydd. Jag minns kanske bäst den fina Formel Ford som Paul tävlade med på 90-talet. Bilen var en Dulon LD 4C vilket är en tämligen ovanlig bil. Bilen byggdes av Andy Duncan och Bill Langley som också byggde en del andra modeller. Pauls bil var en 1969 års modell men är nu såld och Paul vet idag inte var den är. Vi kan säkert räkna med att få se både Per och Paul framöver men riktigt vad dom dyker upp med får bli en överaskning.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest