Den första augusti 1999 så är det Historisk racing på Anderstorp

Den första augusti 1999 så är det Historisk racing på Anderstorp. I standardvagnsklassen vinner Bengt Winqvist före Tommy Brorsson och Christer Johansson. Dessa herrar behöver ingen närmare presentation för alla vi med intresse för den här typen av racing känner dem väl. Tommy är ju en av våra mest meriterade förare med flera EM-tecken i bagaget. Nästan alla i Lotusbilar men det första EM-tecknet kom 1974 i Formel Vee. Christer Johansson är mannen bakom Team Itchi Ban tillsammans med Hasse Wängstre. Bengt Winqvist bakom ratten i standardvagnar har skapat respekt både här hemma och utomlands.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest