Lennart ”Nestor” Lindström 80 år

Vi känner honom som tävlingsledare, domare, utbildare och hastighetsrekord arrangör och kanske framför allt hållit reda på alla SBF:s medlemmars högtidsdagar och nu har denne hedersman själv uppnått den aktningsvärda åldern  80 år. En ålder som på intet sätt tycks bromsa Lennart från att hela tiden sikta framåt och nya projekt hittar hela tiden plats i hans medvetande. Födelsedagen firades på Öland och en skara gamla kompisar och familj smorde kråset med en delikat buffé. För alla som inte var där kan vi berätta att stämningen var hög trots att det kom en skvätt regn över en annars så solig lördag.

Lennart har som säkert många vet haft en central roll i Bilsportarvet som han nu lämnat för att forska i bilens historia och naturligtvis även motorsportens. Vi hoppas kunna publicera en del av hans forskning på vår hemsida. 

Jan Tromark

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest