Lennart Lindström är död


I tisdags lämnade vännen Lennart Lindström oss efter en tids sjukdom. Lennart har satt djupa avtryck i bilsporten genom sitt engagemang som domare, tävlingsledare och utbildare av funktionärer. Hans stora intresse för Svensk motorsport gjorde att han tidigt blev medlem i Bilsportarvet där han framför allt intresserade sig för den riktigt gamla historien och hur det hela en gång började. Själv hade jag nöjet att som ordförande i Falkenbergs Motorklubb ha Lennart som ansvarig för våra funktionärer vilket han skötte med bravur. Lennarts stora intresse för hastighets rekord gjorde att ha arrangerade flera tävlingar och där gamla rekord putsades. Lennart var också den som valde in mig i Bilsportarvets styrelse och där vi samarbetade med många spännande projekt. Med Lennart lämnar vi en epok bakom oss och vi är många som kommer att sakna honom och den kunskapsbank han ägde. Inte minst vad det gällde att klä sig korrekt inför banketter och prisutdelningar. Vila i frid gamle vän! Janne Tromark

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest