Mille Miglia och Abrahamsson

Efter en härlig promenad i en solig skog i Klippan med Quincy. som är en Golden Retriver, längtar jag efter vår och sommar. Gör inte ni det? Det känns bra med vinter och skitväder nu så det är dags att börja tina upp, eller hur? Jag tänkte försöka tina upp mig själv med några bilder som påminner mig om det vi motorsport nördar gillar bäst, och kanske kan jag även bidra med att tina även våra följare här på Facebook. Den första bilden är från Mille Miglia och starten i Brescia, och visst är det läckert med ett par Bugatti på torget i stan som bjuder på bilar vi normalt sett bara ser i magazin eller på TV. Den andra bilden visar ett av garagen på Nûrburgring där vår Svenske deltagare Kent Abrahamsson är på plats och ser över sin Chevron inför start. Lägg märke till tavlan? Allt för trevnaden skull och var så säker på att kaffe finns på plats och även korv med bröd. Ett av de gästvänligaste garage jag besökt. Nu börjar jag känna mig gladare och ser fram emot kommande äventyr. Hoppas ni gör detsamma.

Text och bilder Janne Tromark

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest