Gunnar Wahlberg

Säkert minns ni min historia om Gunnar Wahlberg och hans liv som racerförare. Ett spännande liv som tvärt tog slut på Solvalla 1956. En historia som bevarats med hjälp av Gunnar Lindström och Gunnar Wahlbergs dotter, Ann-Kristin Wester. Den flitige Lindström berättade att han hade för avsikt att göra en liten utställning av det bildmaterial han hade tillgång till. Jaha, så jag var ska du ha den då? Ja det finns inte så många lokaler i Ärla så jag har tänkt mig Vårdcentralens lokaler?
Nu är det klart och häromdagen fick jag en affisch av Gunnar som jag bifogar med den här texten. Det är oerhört kul att en förare som Gunnar Wahlberg uppmärksammas, och det blir inte mindre kul av att Gunnars dotter finns med och hjälper till. Ett initiativ som Bilsportarvet verkligen gillar och vi hoppas att ni. våra följare också gör det. Lycka till och missa inte att se den här minnesutställningen.

Janne Tromark

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest