Besök hos Bilsportarvet

Trevligt besök i Ljungbyhed idag och efter utmärkt lunch på Dagnys, (utan spill) så drack vi kaffe och bakelse i biblioteket på Bilsportarvet. Herrarna som besökte oss var Lasse Widenborg, Ian Nilsson och Roland Falkenbäck. Den senare underhöll med bilder som handlade om hans deltagande i den Historiska Mille Miglian för några år sedan. Det blev en kul dag med mycket prat om den Historiska Racingen i Sverige och Internationellt. Många synpunkter och många funderingar då vi samtliga var med när RHK bildades 1978. Jag hade också scannat ett antal bilder åt Ian som jag överlämnade och där Bilsportarvet också nu har dom i arkivet.
Vi tror alla tre att det kommer att behövas nya friska tag för att föryngra klubben och även få yngre att börja tävla. Det ska bli spännande att se om vi kan få till något för framtiden. Vår femte medlem i våra träffar var tyvärr förhindrad på grund av ett sjukhus besök men vi hoppas att Per Hågeman snart är fit for fight!

Text och bilder Janne Tromark.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest