Piper GT

Kanske lite tjatigt, men jag fortsätter att botanisera i mina gömmor och då väcks minnen till liv. Hur många av er minns den här bilen?

Bilen är en Piper GT och som den uppmärksamme kan se så står det Elwa Motor på bilen och står ju för Kjelle Wallin. Jag tycker det ser ut som Kjelle sitter i bilen men någon vet säkert bättre. Jag vet inte hur många Piper det finns i Sverige, eller har funnits, men det fanns en utöver den ljusblå och den var svart. Jag gjorde ett reportage om den bilen för många år sedan och jag vill minnas att det var i Småland? Finns den kvar och i så fall var? Jag vill minnas att den ljusblå tävlade och var en ganska snabb bil? Finns dden också kvar i landet? Ser fram emot att få lite roliga svar om de här båda bilarna.

Text och bild Janne Tromark

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest