Dags för den historiska Mille Miglia

Italienska Bilträffen på Krapperups Slott är nu avverkat till allas vår stora glädje. Pandemin har satt broms för oss att resa och träffas och njuta av vackra bilar och platser. Låt mig få påminna om att den 15-18 juni så är det dags för den historiska Mille Miglia som enligt mig är bland de absolut bästa att besöka för oss bilnördar.

Starten går i den vackra lilla staden Brescia i Italien där besiktningen och upptakten startar på alla torg och övriga platser i staden. Du som inte varit där ska inte missa denna fantastiska plats med alla bilar och människor som vandrar runt alla dyrgripar. Missa inte att ta med kameran och Googla fram vad som finns i matställen och hotell. Ta sen en tur till Gardasjön för ytterligare ögongodis!

Text och foto Janne Tromark

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest