Bertil Örtenstrand

Den trevliga rallyhistorien som Alf Litzên lät oss ta del av har fått Bertil Örtenstrand att följa tråden och berätta sin historia i där målet varit att slå Lars Edvall i Bilorientering.

Lars och Bertil har ett förflutet i Svenska Bilsportförbundet som säkert många av er vet. Lars är en av de mest insatta vad gäller miljö och hur bilsporten ska förhålla sig i framtiden för att vara med i matchen. Bertil, som driver eget företag under namnet Ordförrådet har under sin tid i SBF sett till alla skrivelser i form av brev och allt annat som ska vara rätt utformat och välskrivet för att tillfredställa alla. Läs Bertils historia och hans ivriga försök att vinna över kompisen Lasse Edvall.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest