Svenska Bilsportförbundets styrelse besökte Bilsportarvet

Stor dag igår för Bilsportarvet med besök från Bilstyrelsen och Anna Nordkvist vår förbundsdirektör. Det var första gången för nästan hela gänget med beök hos oss i Ljungbyhed och det blev en trvlig och lärorik eftermiddag för oss alla. Mellan kaffe och bullar så tittade man på våra lokaler samt vårt omfångsrika arkiv där vi idag har ca 25.000 bilder. Gruppbilden visar i den övre raden, Daniel Nyman, Monica Möller, Karin Leandersson, Urban Wahlberg, Michael Hoffstedt, Örjan Eriksson och Janne Tromark. I den nedre raden ser vi Peggen Andersson, Lasse Pettersson, CG Wilke, Anna Nordkvist, Anna Elgtorp och Magnus Rugsveen. Den andra bilde visar lite prat mellan Örjan Eriksson och Bilsportarvets Monica Möller. Bakom kameran var Disa Glaser. Nu ser vi fram emot nya möten med folk från förbundet och även alla ni andra som är nyfikna på Bisportarvet så hör bara av er.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest