Johan Lund vann Formel Vee och säkrade titeln årets RHK-Mästare

RHK, Racerhistoriska Klubben har fått ett nytt affischnamn i Johan Lund som 2020 är deras stora stjärna efter att ha vunnit Formel Vee och då säkrat titeln årets RHK-Mästare. Men inte nog med det så vinner Johan även Riksmästerskapet för Formelbilar. Det här betyder också att Johan säkrat en inteckning i Bilsportarvets vandringspris och då lyfter vi våra hattar och hurrar för Johan. Jättekul då Johan även är en omtyckt person i RHK och även så i depåerna, vilket många vittnat om. Vi bjuder på lite bilder av Johan Lund, de flesta tagna av Bengan Gustavsson Racefoto.

Text Janne Tromark

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest